Over ons

Hey, ik ben Linda en ik geloof er rotsvast in dat lekker en gezond hand in hand kunnen gaan. Ik geloof er zo hard in dat ik een aantal jaren geleden mijn job in de gezondheidszorg inruilde voor mijn eigen zaak: PUUR oogst, een plaats waar mensen lekker en gezond kunnen eten.

Warmte en gezelligheid vind ik zeker even belangrijk. Ik kom zelf uit een groot nest en hou van koken en kletsen. Al die dingen stopte ik ook in het concept van PUUR oogst. Het moest niet alleen lekker en gezond zijn, maar ook gewoon leuk zijn om bij ons langs te komen.

Samen met mijn dochter Jolien, Els & Marianne vind je ons terug in de "eerste stad" van BelgiĆ« waar we in een supergezellige winkelstraat PUUR oogst openhouden. PUUR oogst is niet de zoveelste hipster groenten en fruit winkel, maar een plaats waar gezond en gezelligheid hand in hand gaan.

Of je nu gehaast bent en snel iets gezond in je winkeltasje wilt proppen of tijd hebt om gezellig mee aan tafel te schuiven, bij ons kan je altijd terecht voor vers, lekker en gezond...

Daar gaan we voor!